Πρόσκληση συνεργασίας προς τους δικηγορικούς συλλόγους – Κώδικας Μετανάστευσης & Κοινωνικής Ένταξης

Αξιότιμοι συνάδερφοι, μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Σας πληροφορούμε ότι μόλις την 1η Απριλίου 2014 δημοσιεύτηκε ο νέος ‘Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης’ (Ν. 4251/ΦΕΚ 80 Α’), η ισχύς του οποίου άρχεται – εκτός ορισμένων διατάξεων – δύο (2) μήνες μετά τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (δηλαδή από 01.06.2014).

Η E.No.Mε.Δ. – «IMMIGRATIO» στα πλαίσια των σκοπών του καταστατικού της και ειδικότερα της συνεχούς παρακολούθησης της εξέλιξης και εφαρμογής του Μεταναστευτικού Δικαίου, σας ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμη να συνδιοργανώσει – με τα Δ.Σ. των δικηγορικών συλλόγων της χώρας – εκδηλώσεις, τόσο με τη μορφή επίσκεψης – σύντομης ενημέρωσης και συζήτησης κλιμακίου μας όσο και με τη μορφή ημερίδων για τα μέλη τους που επιδεικνύουν ενδιαφέρον αναφορικά με το νέο Κώδικα αλλά και με άλλα ζητήματα που άπτονται της νομοθεσίας ‘περί αλλοδαπών’.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας αναζητήσετε στον υπό διαμόρφωση διαδικτυακό μας τόπο www.immigratio.gr ή στην προσωπική μας σελίδα στο facebook http://www.facebook.com/immigratio.enomed, για άμεση δε επικοινωνία στα e-mails  immigratio@yahoo.com και immigratio.gr@gmail.com, στο φαξ 2310272131 και στο κινητό τηλέφωνο 6975507004.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Α. Τσαούσης 

Η Γενική Γραμματέας

Σάρρα Ελ Μπαγιάτι