Γεννήθηκε το έτος 1976 στη Γεωργία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Το έτος 2002 αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2005 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο, ασκώντας μαχόμενη δικηγορία. Δραστηριοποιείται στον τομέα του Αστικού Δικαίου, αγοραπωλησιών, αλλά και στο δίκαιο των αλλοδαπών. Έχει συνδράμει σε πολλές υποθέσεις απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας από  ομογενείς που προέρχονται από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Από το έτος 2008 μέχρι το έτος 2012 διετέλεσε  μέλος της Ε.Δ.Α.Μ. (Ένωση Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης). Έλαβε μέρος στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας και η Ε.Δ.Α.Μ. την 22 Ιανουαρίου 2012 στη Λάρισα, αναπτύσσοντας την εισήγηση με θέμα «Η κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από ομογενείς της πρώην Σοβιετικής Ένωσης».

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Νομικών Μεταναστευτικού Δικαίου ‘IMMIGRATIO’,  και τα τελευταία έτη έως και σήμερα ασκεί τα καθήκοντα  του Ταμία της Ένωσης.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων για τα θέματα της μαχόμενης δικηγορίας. Μιλάει άπταιστα ρωσικά και πολύ καλά αγγλικά.

δικηγόρος, Θεσσαλονίκη